Connect with us

Restart News

ACCIDENT LA INTERSECȚIA STRĂZILOR COȘBUC CU AVERESCU DIN SEVERIN 

Un accident rutier a avut loc, astăzi, la intersecția străzilor G. Coșbuc cu M. Averescu din Drobeta-Turnu Severin. O șoferiță care nu a respectat indicatorul STOP, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, iar în urma impactului, bolidul care îl conducea s-a răsturnat. 

Femeia a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată la spital. În accident a fost inplicată și o a doua victimă, care a necesitat îngrijiri medicale.

Pompierii mehedințeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs între două autoturisme, în municipiul Drobeta Turnu Severin, la intersecția străzilor Mareșal Averescu și George Coșbuc. La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere dotată cu modul de prim ajutor și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj SAJ. În urma accidentului, au rezultat două victime, conștiente și cooperante, care au fost evaluate medical de către echipajele medicale. Ulterior, una dintre victime a fost transportată la spital de către echipajul SAJ.
Pompierii au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului.”
Transmite ISU Mehedinți

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze