Connect with us

Restart News

PORȚI DESCHISE LA IPJ MEHEDINȚI 

Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți și-a deschis porțile subunităților, în perioada 19-21 martie, marcând astfel ziua de 25 martie, când se împlinesc 202 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române. 

Evenimentul a fost un prilej deosebit pentru toți vizitatorii de a intra în contact cu lumea poliției și de a cunoaște mai îndeaproape munca și echipamentele polițiștilor din diversele servicii.

Copiii au avut ocazia să descopere tehnica și dotarea polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic și Serviciului Rutier. 

De asemenea, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au oferit informații despre modul în care să protejeze animalele și despre responsabilitățile deținătorilor.

La data de 25 martie a.c., sărbătorim 202 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române. Astfel, pentru a marca acest eveniment, în perioada 19-21 martie a.c.,la subunitățile de poliție din județul Mehedinți s-au desfășurat mai multe activități. Persoanelor prezente la evenimente le-a fost prezentată tehnica și dotarea polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Serviciului Rutier. Totodată, la activități au participat polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară.  De asemenea, polițiștii rutieri le-au prezentat copiilor autospecialele și aparatele utilizate în teren. Elevii au avut ocazia de a interacționa cu polițiștii prezenți despre ce presupune activitatea unui om al legii. Polițiștii prezenți au răspuns la toate întrebările micilor vizitatori despre curiozitățile legate de munca de poliție,” precizează IPJ Mehedinți 

Un punct de atracție pentru cei mici a fost prezentarea autospecialelor și a echipamentelor utilizate de polițiștii rutieri, iar un echipaj canin a fascinat copiii cu abilitățile sale impresionante. La finalul evenimentului, participanții au primit bomboane, baloane și obiecte promoționale.

Continuă să citeşti
1 Comment

1 Comment

  1. card google

    29 martie 2024 at 13:20

    Aceasta initiativa a Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti este cu siguranta o modalitate excelenta de a aduce comunitatea mai aproape de politie si de a crea o legatura mai puternica intre aceste doua entitati importante. Este reconfortant sa vedem ca Politia Romana are un rol activ si nu doar in situatii de urgenta, ci si in organizarea evenimentelor care sa informeze si sa instruiasca publicul cu privire la rolul si relevanta lor in societatea noastra. Felicitari pentru aceasta initiativa si la multi ani de atestare documentara a Politiei Romane!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze