Connect with us

Restart News

TAXIMETRIST ATACAT CU O FOARFECĂ! INCIDENTUL S-A PETRECUT ÎN ORȘOVA

Incidentul s-a petrecut pe Drumul Național 6, în Orșova, când un tânăr de 29 de ani – taximetrist – a fost atacat, în urma unui conflict spontan – de un alt tânăr de 23 de ani. Poliția a fost alertată, deplasându-se la locul evenimentului pentru cercetări. 

În urma anchetei, s-a stabilit că taximetristul se afla în cursă, iar în autoturism, erau trei pasageri. La un moment dat, pasagerul din dreapta a fost scuipat de un trecător, iar taximetristul a ieșit din autoturism, pentru a-l calma pe trecător. A încercat să îl lovească pe trecător, care a scos o foarfecă și l-a lovit pe taximetrist. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii orșoveni, iar din cercetările efectuate s-a stabilit că între doi bărbați de 29, respectiv 23 de ani ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia bărbatul de 29 de ani ar fi fost rănit cu un obiect tăietor înțepător la nivelul antebrațului stâng. Victima a fost transportată la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, iar ulterior, a fost externată,” transmite IPJ Mehedinți 

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze