Connect with us

Restart News

UCISĂ DE PROPRIUL FIU, DUPĂ CE A FOST BĂTUTĂ CRUNT

O femeie în vârstă de 84 de ani, din comuna mehedințeană Pristol, a fost bătută de fiul său, de 67 de ani, până și-a dat ultima suflare. Vecinii au alertat asistentul comunitar și poliția, auzind ce se întâmplă în curtea celor doi.

Femeia de 84 de ani ar fi fost lovită, preț de câteva ore, cu diferite obiecte, de fiul său, cunoscut de localnici ca un consumator de alcool. Din spusele vecinilor, bărbatul nu se află la primul incident. În trecut, acesta era extrem de violent cu mama sa, existând chiar și un ordin de protecție emis pe numele său, în urmă cu un an. Locuia în Craiova, însă, de câte ori venea la casa părintească, pe fondul consumului de băutură în exces, își agresa mereu mama.

Deși au auzit în repetate rânduri ce se întâmplă, oamenilor le era frică de bărbat să intervină. A fost alertată poliția de această dată, însă, prea târziu pentru bătrână. Femeia a sfârșit ucisă în bătaie de propriul fiu.

sursa foto: Actual Mehedinți

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze