Niciun comentariu

TARIFELE PENTRU SERVICIILE BAZINULUI DE ÎNOT DIN DROBETA TURNU SEVERIN AU FOST APROBATE

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean Mehedinți, de vineri, 15 martie au fost aprobate taxele și tarifele ce vor fi practicate de Bazinul de Înot Drobeta Turnu Severin, începând cu data deschiderii activității specifice.

Astfel, pentru principala activitate, înotul, s-a aprobat ca preșcolarii și elevii din clasele I-XII să achite un tarif de doar 100 lei/10 ședințe (10 lei/o oră), diferența, până la 250 lei – abonamentul întreg pentru aceste categorii de vârstă, pentru 10 ore, să fie subvenționată de Consiliul Județean Mehedinți.

Totodată, a fost aprobat un acord de parteneriat pentru asocierea UAT Județul Mehedinți cu primăriile din județ, în baza căruia, UAT-urile să poată acoperi abonamentul în valoarea de 100 lei pentru 10 ședințe, în cazul preșcolarilor și elevilor din clasele I-XII, precum și cheltuielile de transport din localitatea de domiciliu până la bazin.

Am propus acest proiect de hotărâre pentru că mi s-a părut normal ca nu doar copiii din Drobeta Turnu Severin să beneficieze de ore de înot, ci și cei din mediul rural și mă bucur că în urma discuțiilor purtate cu domnii primari, au fost de acord să sprijine această activitate pentru sănătatea și buna dezvoltare a celor mici. Aceste demersuri sunt premergătoare activității de inaugurare a obiectivului de investiții, dată pe care o vom anunța, după semnarea de către Compania Națională de Investiții a protocolului de predare a obiectivului către Consiliul Județean Mehedinți,” a precizat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: aladin georgescu, bazin inot, consiliul judetean mehedinti, drobeta turnu severin, mehedinti, restartnews, tarife

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed