Niciun comentariu

ELEVĂ BĂTUTĂ LA ȘCOALĂ, DE UN COLEG

Un nou incident violent între doi elevi a avut în Mehedinți, la Școala Gimnazială din Corcova. Un băiat de 15 ani și-a lovit colega în zona feței. Incidentul s-a petrecut în curtea școlii. 

Fata a fost transportată la o unitate medicală din Motru pentru îngrijiri, iar ulterior s-a întors la cursuri, potrivit informațiilor furnizate de inspectorul școlar general al ISJ Mehedinți.

Ieri, un elev al unității de învățământ a agresat o elevă din aceeași școală, fata a fost lovită în zona feței și a ajuns la Motru la o unitate medicală pentru îngrijiri. Avem informații că eleva nu a fost grav rănită, azi revenind la școală. Am deschis o anchetă în acest caz , inspectorul de sector va întocmi un raport al acestui incident,” a declarat Alin Tomoescu, inspector școlar general ISJ Mehedinți

Poliția a demarat o anchetă, iar din primele cercetări s-a constatat că incidentul a avut loc pe fondul unor discuții contradictorii între cei doi elevi.

La data de 13 martie a.c., Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de Spitalul municipal Motru, cu privire la faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o minoră de 14 ani, care a precizat că ar fi fost agresată fizic de un coleg. În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar din primele cercetări, a reieșit faptul că, la data de 13 martie a.c., ora 10.30, pe fondul unor discuții în contradictoriu, minora ar fi fost agresată de către un coleg de 15 ani, în timpul orelor de curs, la o unitate de învățământ din jud. Mehedinți,” transmite IPJ Mehedinți

Poliția continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: eleva batuta, incident, isj mehedinti, mehedinti, restartnews, scoala

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed