Niciun comentariu

SCANDAL SÂNGEROS, DIN DRAGOSTE. UN TÂNĂR DE 21 DE ANI  A FOST ÎNJUNGHIAT DE RIVALUL SĂU ȘI A AJUNS LA SPITAL, CU LAMA CUȚITULUI ÎNFIPTĂ ÎN CORP

Procurorii din Mehedinți anchetează un caz extrem de violent, petrecut între un doi tineri, de 19 și 21 de ani, care aveau o relație de dragoste, cu aceeași femeie. Se pare că individul de 19 ani, cel mai probabil, din cauza geloziei, și-a lovit inițial cu pumnii și picioarele victima, iar apoi, l-a înjunghiat în zona lombară, lăsându-l să agonizeze. Totul s-a petrecut în satul Cerneți din comuna Șimian. Bărbatul rănit a ajuns până la urmă, la spital, în stare gravă, și a fost transferat la o clinică din Timișoara.

În Unitatea Primiri Urgente, s-a prezentat un pacient cu anemie, cu o agresiune de tip înjunghiere: o plagă înjunghiată (lombar dreapta, practic: a fost penetrat lobul inferior al rinichiului drept). Pacientul prezenta un hematom peritonal, astfel, s-a decis, după stabilizarea acestuia, transferul într-o clinică de Urologie”, declară purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență, Elena Bololoi.

Agresorul a fost reținut și urmează fie prezentat judecătorului cu propunere de arestare preventivă. Procurorii au aflat, până acum, că scandalul dintre cei doi ar fi început la telefon, apoi victima ar fi mers la locuința agresorului ca să își lămurească neînțelegerile, însă acolo, lucrurile au degenerat și individul de 19 ani l-a înjunghiat pe rivalul său. 

Pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, a fost înregistrat un dosar în care se fac cercetări pentru savârșirea infracțiunii de tentativă la omor. Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat că persoana vătămată, un tânăr de 21 de ani , conform unei înțelegeri telefonice anterioare, s-a deplasat la locuința inculpatului,  un tânăr de 19 ani, în vederea lămuririi unor neînțelegeri legate de relația pe care cei doi au avut-o cu aceeași fată. Cu această ocazie, între persona vătămată și inculpat, au avut loc discuții în contradictoriu, care, la un moment dat, au degenerat. În această împrejurare, inculpatul a lovit cu pumnii si picioarele persona vătămată, care a căzut la pământ, moment în care bărbatul a continuat agresiunea și i-a aplicat o lovitură de cuțit persoanei vătămate în zona lombară dreapta. În urma loviturilor aplicate, persoanei vătămate i-a fost pusă viața în primejdie, totodată, persona vatămată având nevoie și de o intervenție chirurgicală pentru a-i fi extrasă, din corp, lama cuțitului, care a rămas în organism în momentul agresiunii. Inculpatul a fost reținut și urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea de arestare preventivă,” a precizat procurorul Gheorghe Ciocan

Sursa ACTUAL MEHEDINȚI

S-ar putea să îți placă și:

Tags: Agresiune, cerneti, cutit, dragoste, mehedinti, restartnews, scandal, spitalul judetean drobeta turnu severin

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed