Niciun comentariu

CONSTANTIN MICA PRUNDEANU ÎȘI ANUNȚĂ CANDIDATURA PENTRU UN NOU MANDAT AL COMUNEI ȘOVARNA 

Constantin Mica Prundeanu, primarul localității Șovarna și-a exprimat dorința de a candida pentru un nou mandat de primar, din partea Partidului Social Democrat. El a subliniat colaborarea eficientă cu președintele Consiliului Județean Aladin Georgescu, precum și realizările semnificative obținute în timpul mandatului său anterior.

Prin eforturi comune, în ultimii patru ani s-au obținut îmbunătățiri notabile în infrastructura locală, educație și coeziune comunitară. Modernizarea iluminatului public, asfaltarea unor drumuri importante precum DC 45 Ohaba – Runcu, precum și extinderea sistemului de alimentare cu apă sunt doar câteva dintre realizările evidențiate.

La capitolul educație, am reabilitat școala din Șovarna și avem în implementare proiectul privind achiziția de echipamente și mobilier după cum pe parcursul lunilor viitoare așteptăm să primim un nou microbuz școlar achiziționat de Consiliul Județean Mehedinți. De altfel, tot prin buna colaborare cu președintele Aladin Georgescu, am reușit să avem modernizat un drum foarte important pentru noi toți, DJ 671e Ilovăț-Șovarna-Bala,” a transmis Constantin Mica Prundeanu, primarul comunei Șovarna 

În ceea ce privește patrimoniul religios, au fost alocate fonduri pentru pictura bisericii din Runc, s-a reabilitat biserica din Șovarna, iar un nou clopot a fost achiziționat pentru biserica din Ohaba și Studina. Investiția într-un buldoexcavator la Primărie a contribuit la menținerea drumurilor în stare bună.

Cu toate acestea, știu că mai sunt multe de făcut. Îmi propun să continui acest drum, să investesc în educație și în tineretul nostru și să mă asigur că fiecare locuitor al comunei Șovarna se simte parte a comunității noastre și că fiecare voce este ascultată și reprezentată. Printre investițiile aprobate și pentru care am obținut finanțare se găsesc: asfaltarea a 8 ulițe sătești, canalizare cu fose ecologice și alimentarea cu apă în satul Papesti (PNRR), cadastrarea gratuită, contract semnat. Totodată, am depus un proiect pentru achiziția de panouri fotovoltaice care să reducă cheltuielile cu iluminatul public și alimentarea cu apă și îmi propun să construiesc 3 podețe, iar în anul 2025 voi asfalta drumul de la Lunca Studinii – Biserica Studina – Valea Mare. Am convingerea că îmi acordați încrederea voastră și că mă sprijiniți în această nouă călătorie. Sunt convins că împreună vom continua să facem din comuna noastră un loc mai bun pentru toți!,” a conchis primarul Prundeanu.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: constantin mica prundeanu, mandat, mehedinti, primar, restartnews, sovarna

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed