Niciun comentariu

ȘOFERI DROGAȚI SAU BEȚI, PRINȘI LA VOLAN, ÎN MEHEDINȚI, ÎN URMA UNEI RAZII A POLIȚIEI RUTIERE

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți,  în urma acțiunii din noaptea de sâmbătă spre duminică au fost aplicate 214 sancțiuni contravenționale, în valoare de 62.205 lei și au fost reținute 5 permise de conducere, iar 4 certificate de înmatriculare au fost retrase.

De exemplu, un  autoturism a fost oprit pe DC 79 din comuna Stângăceaua, iar la testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de probe biologice.

În această cauză, polițiștii i-au reținut conducătorului auto permisul de conducere și au deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, un alt autoturism a fost oprit în municipiul Drobeta-Turnu Severin pe strada Gheorghe Șișești, iar la testarea conducătorului auto cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. Și în acest caz bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere și a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Polițiștii vor continua astfel de acțiuni, pentru  reducerea numărului de accidente rutiere, cât și pentru un trafic în siguranță,” precizează IPJ Mehedinți

S-ar putea să îți placă și:

Tags: alcool, drobeta turnu severin, droguri, ipj mehedinți, mehedinti, razie, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed