Niciun comentariu

DESCINDERI ÎN MEHEDINȚI PENTRU COMBATEREA TRAFICULUI DE DROGURI, MAI MULTE PERSOANE ADUSE LA AUDIERI

În cadrul unei ample acțiuni desfășurate de Poliția Română pentru combaterea infracționalității, cu accent pe infracțiunile economice și traficul de droguri, au fost organizate, în această dimineață, 205 de percheziții domiciliare. Operațiunile vizează tragerea la răspundere a persoanelor implicate în activități ilegale și protejarea comunității de astfel de practici.

Și în județul Mehedinți, au fost efectuate percheziții la mai multe adrese, în cadrul unor dosare penale care vizează traficul de droguri. Mai multe persoane au fost aduse la audieri în legătură cu aceste investigații.

Acțiunile sunt desfășurate sub supravegherea procurorilor de la D.I.C.O.T. și alte unități de parchet și vizează o gamă largă de infracțiuni, printre care evaziune fiscală, înselăciune, fals, spălare de bani, furt calificat, obținere ilegală de fonduri și alte activități ilegale.

Scopul operațiunilor este de a documenta activitatea infracțională a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor și confiscarea bunurilor obținute ilegal. Persoanele depistate au fost conduse la audieri pentru luarea măsurilor legale în fiecare caz în parte.

SURSA FOTO: ACTUAL MEHEDINTI

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: diicot, droguri, mehedinti, perchezitii, politia romana, restartnews

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed