Connect with us

Regiunea Sud-Vest

COMPETIȚIE NAȚIONALĂ DE BOX PENTRU JUNIORI, ÎN DESFĂȘURARE LA DROBETA-TURNU SEVERIN

Peste 200 de tineri sportivi din întreaga țară se  află, în aceste zile, la Sala Polivalentă din Drobeta Turnu Severin, pentru a participa la  „Cupa României de Juniori – Box 2024”. 

Cei mai buni juniori vor avea șansa de a fi selectați pentru a reprezenta România la Campionatul European de Juniori din acest an, ce va avea loc în Bosnia și Herțegovina.

Competiția se va desfășura în perioada 5-10 martie, începând cu orele 15:00, iar finala va avea loc pe data de 10 martie, începând cu orele 11:00. Evenimentul este finanțat de Primăria Municipiului Drobeta-Turnu Severin.

Este important să organizăm cât mai multe evenimente sportive, care să stimuleze tinerii să-și dezvolte abilitățile! Sportul, fie el de orice natură, promovează un stil de viață sănătos, învață disciplina și contribuie la formarea unor valori importante,” a precizat Marius Screciu, primarul Municipiului Drobeta-Turnu Severin

Această competiție este una dintre cele mai importante evenimente sportive din țară, dar și o oportunitate importantă pentru tinerii sportivi de a-și arăta talentul și de a se face remarcați în fața antrenorilor și selecționerilor naționali. 

Clubul nostru va participa cu 11 sportivi, care sper să facă o figură frumoasă, Mai ales că sunt acasă și au susținere. Vreau să le urez bun venit tuturor celor care ne-au călcat pragul și să plece cu rezultate pe măsura muncii pe care au depus-o,” a transmis sorin Gherghescu antrenor Box Club și CSM Drobeta

Competiția se desfășoară la următoarele 13 categorii de greutate: 44-46, 48, 50, 52, 54, 57, 60, 63, 66, 70, 75, 80, 80 kg.

Organizată de Clubul Sportiv Municipal Drobeta Turnu Severin în colaborare cu Federația Română de Box, finala Cupei României de Box pentru juniori masculin va avea loc, la Sala Polivalentă din Drobeta-Turnu Severin, duminică, 10 martie de la ora 11:00.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze