Connect with us

Entertainment

IUBITORI DE DRUMEȚII MONTANE DIN MEHEDINȚI AU PARCURS CEL MAI FRUMOS TRASEU, PÂNĂ LA VÂRFUL PIETRELE ALBE

În weekendul ce tocmai a trecut, mai mulți excursioniști din Mehedinți au pornit într-o nouă aventură montană, abordând un traseu îndrăzneț, care i-a condus pe vârful Pietrele Albe. 

Cu o cotă de 1340 de metri și o dificultate evaluată ca medie spre dificilă, traseul a oferit o provocare reală, pasionaților de drumeții. Cu o diferență de nivel de aproximativ 1000 de metri, traseul a cuprins puncte cheie precum Cheile Tâmnei, Crovul Mare, Poienile Porcilor, Crovul Medvev, varful Pietrele Albe, Poiana Țăsnei, Cheile Țăsnei și a avut ca punct de finalizare Motelul Dumbrava.

Plecând din Cheile Tâmnei, grupul de excursioniști a străbătut peisaje spectaculoase și a traversat terenuri variate, de la zone împădurite la porțiuni stâncoase și abrupte. Cu o distanță totală de 19 kilometri și o durată de aproximativ 10 ore, echipamentul adecvat a fost esențial pentru o astfel de aventură.

Excursioniștii s-au bucurat de fiecare moment petrecut în natură, admirând peisajele deosebite și respirând aerul proaspăt de munte.

Astfel de drumeții în natură se realizează aproape săptămânal, iar cei interesați, se pot adresa grupului de facebook Mountain Club MH, de unde pot obține informații în timp util, cu privire la traseele ce urmează să fie parcurse. 

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze