Connect with us

Restart News

CRIMĂ ÎN DROBETA-TURNU SEVERIN, MAMĂ UCISĂ DE PROPRIUL FIU, CONSUMATOR DE DROGURI

Noaptea trecută a avut loc o tragedie în municipiul Drobeta-Turnu Severin, în zona Iruc, într-un apartament de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu.

O femeie de 54 de ani a fost ucisă cu sânge rece de propriul fiu, în vârstă de 28 de ani, cunoscut ca fiind consumator de droguri încă de la vârsta de 14 ani. Din informațiile vecinilor, fiul locuia cu mama sa, divorțată de tată.

Femeia ucisă ar fi fost găsită cu faţa la podea, plină de sânge în zona membrelor superioare, iar din primele cercetări, cauza morții ar fi strangularea. Vecinii femeii povestesc că la ora 2.00, în toiul nopții, din apartamentul groazei s-ar fi auzit țipete. Acest lucru nu se întâmpla pentru prima dată, băiatul fiind recunoscut ca persoană recalcitrantă, disperată pentru a-și procura bani pentru droguri.

Fără a avea serviciu, probabil punea presiune pe mama sa să îi dea bani. Femeia avea propria afacere, un magazin de rochii de mireasă, pe strada Smârdan. Anturajul acestuia era unul destul de dubios.Poliția ar fi fost alertată de fratele făptașului, celălalt băiat al femeii ucise, care locuiește în comuna Halânga, Izvoru Bârzii.

Anchetatorii încearcă să elucideze cazul, dosarul fiind preluat de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Tânărul, principalul suspect al crimei, a fost ridicat pentru audieri. Acesta se manifesta extrem de agitat, atunci când a fost ridicat de anchetatori.

Femeia avea doar 54 de ani, iar destinul ei a fost unul tragic. Și-a dat ultima suflare sugrumată de fiul ei, ființa căreia i-a dat viață. Din nefericire, din ce în ce mai mulți oameni cad pradă drogurilor, iar consumul acestor substanțe, conduce, de cele mai multe ori, la tragedii de acest fel.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze