Connect with us

Restart News

ACCIDENT RUTIER ÎN DROBETA-TURNU SEVERIN, 5 AUTO IMPLICATE, 2 VICTIME CONȘTIENTE

Poliția și pompierii din Drobeta-Turnu Severin au fost solicitați să intervină la un accident rutier, la intersecția străzilor Cicero cu C.D. Ionescu. În impact au fost implicate 5 autovehicule, 3 aflate în trafic și 2 staționate. Două persoane aflate în autoturisme diferite au primit îngrijiri medicale de urgență, fără a dori transportul la spital. Din primele informații, de vină ar fi fost șoferul unei autoutilitare, care nu a oprit la STOP.

Detașamentul Drobeta a intervenit cu două autospeciale, o autospecială cu apă și spumă și o autospecială SMURD, la un accident rutier produs la intersecția străzilor Cicero cu CD Ionescu, a rezultat avarierea a cinci autovehicule, trei erau în circulație și două staționate. S-au asigurat îngrijiri medicale la două persoane, refuzând transportul la Primiri Urgențe” a declarat de la fața locului plt. adj. Gheorghiță Nicolae.

Cercetările continuă, șoferul vinovat de accident se va alege, cel mai probabil, cu dosar penal.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze