Niciun comentariu

MARIAN RĂDUCAN, 32 DE ANI DE LA PRIMA VICTORIE ELECTORALĂ

La 23 februarie 1992, localnicii din Șișești au mers la primele alegeri libere pentru a-și alege primarul. Printre cei patru candidați se număra și tânărul Răducan Marian Ion, care, la doar 25 de ani, a reușit să câștige încrederea comunității și a devenit primul primar ales democratic al comunei Șișești.

Chiar dacă anii au trecut, rămân același fiu al comunei Șișești, pentru unii copilul dvs, pentru cei mai tineri, ca un părinte, si voi depune tot efortul pentru ca localitățile ce fac parte din comuna Șișești, să formeze una din comunele frumoase, apreciate din România! Azi când se împlinesc 32 de ani, cu speranță și încredere, rămân alături de dumneavoastră, de comuna în care m-am născut, crescut, învățat, format ca om și la orice problemă vom găsi, soluții impreună”, a adăugat Marian Răducan

Marian Răducanu le-a mulțumit locuitorilor pentru încrederea acordată și a vorbit, totodată, despre contribuțiile sale la dezvoltarea comunității din Șișești, de la proiecte de infrastructură, la educație și sănătate.

În mod special, reinființarea Liceului Teoretic Gheorghe Ionescu Sisesti în 1998 a fost o realizare deosebită, oferind oportunități educaționale tinerilor din zonă.

 “A fost o muncă continuă, de la aplicarea Legilor fondului funciar, la reabilitarea unităților școlare, dotare mobilier și alte materiale a unităților școlare, construcție Biserica Cocorova, sală de sport, Cabinet medical modern, Construcție Cămin Cultural, în curs de execuție, sediu ISU, modernizare de drumuri, alimentări cu apă, la întocmirea de documentații pentru realizarea de proiecte pentru accesarea de fonduri europene, colectarea selectivă a deșeurilor, ISU, schimburi culturale. Dar cea mai mare realizare, consider ,este  reînființarea Liceului Teoretic Gheorghe Ionescu Șișești, în anul 1998, datorită acestui fapt, mulți tineri au avut posibilitatea, iar unii au reușit, sa urmeze in continuare, studii la universități din Timișoara, București, și reprezintă cu cinste, comunitatea în care s-au născut,” a mai transmis Marian Răducan, primarul comunei Șișești

S-ar putea să îți placă și:

Tags: marian raducanu, mehedinti, restartnews, sisesti

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed