Connect with us

Regiunea Sud-Vest

FOSTUL PREFECT DE GORJ, DAN ILIE MOREGA CERCETAT PENAL ȘI DE POLIȚIȘTII DIN MEHEDINȚI PENTRU CONDUCERE FĂRĂ PERMIS

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, se află sub investigație penală și în județul Mehedinți pentru conducere fără permis. Faptele penale au avut loc în decurs de numai o săptămână.

Primul dosar penal întocmit pe numele lui Morega a fost înregistrat pe data 12 februarie atunci când polițiștii l-au prins conducând pe o stradă din Târgu Jiu, deși i se comunicase că are permisul retras.

După ce autoritățile din Gorj l-au prins inițial pe fostul deputat conducând cu permisul suspendat, acesta a fost depistat din nou la volanul propriului autoturism, în Mehedinți. 

La data de, 18 februarie, ora 10.50, polițiștii din cadrul Poliției orașului Baia de Aramă, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un bărbat de 78 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism în orașul Baia de Aramă. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul ar avea permisul de conducere retras, din motive medicale. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, transmite IPJ Mehedinți

Un medic psihiatru a recomandat retragerea permisului lui Morega, iar acesta a refuzat să predea carnetul, intenționând să conteste decizia în instanță. Morega a negat acuzațiile și a menționat că nu a fost expertizat medical de psihiatrul care a cerut retragerea permisului său.

Voi ataca solicitarea medicului psihiatru și a poliției. Consider că s-a comis un abuz în ce mă privește, deoarece nu am fost expertizat medical de psihiatrul care a cerut să rămân fără drept de a conduce”, a menționat Dan Ilie Morega pentru Gorjonline.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze