Niciun comentariu

HERA, CEL MAI NOU MEMBRU AL INSPECTORATULUI PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ “DROBETA” 

Echipa de intervenție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Drobeta” din județul Mehedinți are, de acum, un nou membru!

Hera, un ciobănesc german în vârstă de doar 4 luni, a devenit parte din echipa de salvare, specializată în căutarea și salvarea persoanelor prinse sub dărâmături în urma dezastrelor naturale.

Uneori, încercările pompierilor de a salva vieţile oamenilor prinşi sub dărâmături, în urma unor dezastre naturale, pot fi în zadar fără ajutorul oferit de patrupede. De aceea, un câine bine antrenat poate salva vieţi alături de o echipă de pompieri. Căţeluşa Hera are numai 4 luni şi a fost adusă de la Centrul Chinologic din Sibiu. Ea se află în compania unui instructor, plt. adj. Dragolea Cristian Cornel din cadrul Detașamentului de Pompieri Dr. Tr. Severin, care îşi dedică timpul  pentru a o disciplina şi a o antrena,” transmite ISU Mehedinți 

După ce Hera va atinge maturitatea și se va familiariza cu instructorul său, ea va urma un curs specializat la Centrul Chinologic din Sibiu. Aici, împreună cu instructorul său, va învăța aptitudinile necesare pentru a efectua căutările și salvările sub dărâmături, contribuind astfel la eforturile de salvare și intervenție în situații de urgență.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: ciobanesc german, hera, isu mehedinti, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed