Connect with us

Regiunea Sud-Vest

DIRECTORUL SNAM, ALIN UDRIȘTE: ROMÂNIA ARE RESURSE EXCEPȚIONALE ÎN DOMENIUL HIDROMINERAL

Societatea Națională a Apelor Minerale a fost reprezentată în Italia, la Roma, de către directorul mehedințean Alin Udriște. Întâlnirea a fost inițiată de Ministerului Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, la Forumul de Afaceri Italia – România și a vizat facilitarea unui parteneriat între cele două țări, în vederea atragerii de parteneri investitori în domeniul apelor minerale.

” Am avut onoarea de a răspunde, în calitate de Director general al Societății Naționale a Apelor Minerale, la invitația Ministerului Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, la Forumul de Afaceri Italia – România, desfășurat la Roma, în marja ședinței comune ale guvernelor celor două țări. Am avut, astfel, ocazia de a promova în fața mediului de afaceri din Italia resursele excepționale deținute de România în domeniul hidromineral, precum și atractivele oportunități de parteneriat pe care SNAM le oferă potențialilor investitori interesați să intre pe piața îmbutelierii”, a transmis directorul SNAM.

Domeniul Apelor Minerale din România este unul în curs de dezvoltare continuă, atractiv pentru investitori, în baza unor profituri reale. Prin aceste întâlniri, se urmărește prezentarea ofertei de afaceri cu care vine societatea română de ape, pentru potențialii interesați de a dezvolta un business.

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze