Connect with us

Restart News

ACCIDENT RUTIER ÎN ORȘOVA: DOI RĂNIȚI, INCLUSIV O FATĂ DE 11 ANI

Accident rutier în Orșova! Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Dubova, aflat la volanul unui autoturism nu a  păstrat distanța regulamentară față de vehiculul din fața sa, condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Eșelnița. Acesta din urmă și o copilă de 11 ani, pasageră în autoturism au fost răniți. 

Victimele au fost transportate la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale. În urma testelor efectuate cu aparatele specializate, conducătorii auto au obținut rezultate negative în ceea ce privește consumul de alcool sau substanțe interzise.

La data de 15 februarie a.c., ora 17.12, Poliția municipiului Orșova a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că în municipiul Orșova, s-a produs un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Orșova care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 50 de ani, din comuna Dubova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Orșova nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de autovehiculul  condus de un bărbat  43 de ani, din comuna Eșelnița ce se deplasa în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta,” transmite Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți

Poliția a deschis un dosar penal în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor care au condus la producerea accidentului.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze