Niciun comentariu

COPIII DE LA GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT, NR.7 DIN DROBETA-TURNU SEVERIN AU SĂRBĂTORIT ÎN AVANS ZIUA NAȚIONALĂ A LECTURII

Alături de educatoare, micuții au avut parte, astăzi, de o experiență captivantă, când reprezentanții Bibliotecii Județene I.G Bibicescu le-au citit o poveste cu Jumi și Juma, două vulpițe vesele.

Povestea a fost cu adevărat palpitantă, captivând atenția micilor ascultători și stârnindu-le curiozitatea în legătură cu deznodământul aventurilor celor două personaje. Atmosfera din sala de clasă a fost plină de bucurie și entuziasm. 

Cu pași repezi se aproprie, Ziua Națională a Lecturii, iar prichindeii de la Grădinița cu Program Prelungit, Nr.7, au ținut să o marcheze în avans alături de reprezentanții bibliotecii. Astfel, la invitația doamnelor educatoare, astăzi am fost prezenți la grădiniță, citindu-le celor mici o poveste captivantă cu Jumi și Juma, două vulpițe vesele, poveste care i-a distrat și i-a ținut în suspans pe cei mici, aceștia fiind curioși care este deznodământul poveștii. Cu toții ne-am simțit foarte bine și abia așteptăm să ne revedem!,” transmit reprezentanții Bibliotecii județene “I.G Bibicescu” 

În România, ziua de 15 februarie a fost stabilită ca fiind Ziua Națională a Lecturii.

Pe 14 ianuarie 2022 a fost promulgată legea prin care s-a decis faptul că bibliotecile și instituțiile publice cu responsabilități în domeniile Educație și Cultură trebuie să ofere asistență și sprijin de specialitate în această zi, contribuind la încurajarea lecturii în rândul populației.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: biblioteca judeteana bibicescu, drobeta turnu severin, gradinita cu pp nr 7, restartnews, ziua nationala a lecturii

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed