Connect with us

Entertainment

COPIII DE LA GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT, NR.7 DIN DROBETA-TURNU SEVERIN AU SĂRBĂTORIT ÎN AVANS ZIUA NAȚIONALĂ A LECTURII

Alături de educatoare, micuții au avut parte, astăzi, de o experiență captivantă, când reprezentanții Bibliotecii Județene I.G Bibicescu le-au citit o poveste cu Jumi și Juma, două vulpițe vesele.

Povestea a fost cu adevărat palpitantă, captivând atenția micilor ascultători și stârnindu-le curiozitatea în legătură cu deznodământul aventurilor celor două personaje. Atmosfera din sala de clasă a fost plină de bucurie și entuziasm. 

Cu pași repezi se aproprie, Ziua Națională a Lecturii, iar prichindeii de la Grădinița cu Program Prelungit, Nr.7, au ținut să o marcheze în avans alături de reprezentanții bibliotecii. Astfel, la invitația doamnelor educatoare, astăzi am fost prezenți la grădiniță, citindu-le celor mici o poveste captivantă cu Jumi și Juma, două vulpițe vesele, poveste care i-a distrat și i-a ținut în suspans pe cei mici, aceștia fiind curioși care este deznodământul poveștii. Cu toții ne-am simțit foarte bine și abia așteptăm să ne revedem!,” transmit reprezentanții Bibliotecii județene “I.G Bibicescu” 

În România, ziua de 15 februarie a fost stabilită ca fiind Ziua Națională a Lecturii.

Pe 14 ianuarie 2022 a fost promulgată legea prin care s-a decis faptul că bibliotecile și instituțiile publice cu responsabilități în domeniile Educație și Cultură trebuie să ofere asistență și sprijin de specialitate în această zi, contribuind la încurajarea lecturii în rândul populației.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze