Connect with us

Restart News

FOST PRIMAR DE COMUNĂ DIN MEHEDINȚI, PRINS LA FURAT DE NAPOLITANE ȘI LAME RAS

Un fost primar al unei comune din județul Mehedinți a fost surprins în timp ce fura, dintr-un magazin, două pachete de napolitane și câteva lame de ras. 

Întâmplarea a avut loc la finalul săptămânii trecute într-un magazin din orasul Strehaia. Pus în fața faptului împlinit, bărbatul nu și-ar fi recunoscut inițial gestul, însă confruntat cu imaginile surprise de camerele de supraveghere, fostul edil și-a recunoscut fapta.

La fata locului, s-au deplasat polițiștii strehăieni, care au demarat o anchetă, iar fostul primar a restituit contravaloarea napolitanelor și a celorlalte produse sustrase din magazin. 

La data de 26 ianuarie a.c., ora 12.50, Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de agentul de pază al unei societăți comerciale despre faptul că un bărbat ar fi sustras produse alimentare din magazin. La fata locului s-au deplasat politistii strehăieni care, din verificările efectuate au stabilit că persona bănuită este un bărbat de 68 de ani, din comuna Tâmna. Prejudiciul a fost recuperat și restituit societății.”, a declarat pentru Actual Mehedinți purtătorul de cuvânt IPJ Mehedinti, ag. Gabriela Ciocioană.

Cu toate acestea, bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze