Connect with us

Restart News

AGENT DE POLIȚIE PRINS ÎN FLAGRANT ÎNTR-UN CAZ DE TRAFIC DE INFLUENȚĂ ȘI LUARE DE MITĂ

Cercetările au început după ce agentul încadrat la Biroul Rutier Drobeta-Turnu Severin a verificat cu aparatul drugtest o șoferiță de 30 de ani, rezultatul fiind pozitiv la cocaină.

Agentul de poliție i-a pretins șoferiței suma de 1.500 de euro, asigurând-o că o va scăpa de dosarul penal și că poate influența persoanele abilitate în eliberarea unui buletin de analiză negativ.

 Într-un flagrant organizat în noaptea de 28/29 ianuarie, agentul a fost prins de procurorul de caz și ofițerii DGA Mehedinți, având asupra sa suma de 1.500 de euro.

Pe rolul Parchetului de pe Tribunalul Mehedinti, s-a constituit un dosar in care se fac cercetari sub aspectul infractiunilor de trafic de influenta si luare de mita. Cercetările il vizează pe un agent de poliție, din cadrul Poliției Municipiului Drobeta Turnu Severin – Biroul Rutier, care, in timp ce se afla in timpul exercitarii atributilor de serviciu, a supus unei verificări, cu aparatul drugtest, o persoană de sex feminin de 30 de ani, rezultatul find pozitiv la substanta cocaină. Față de conducătoarea auto, s-a constituit un dosar penal, iar, in continuare, agentul de politie i-a pretins conducatoarei auto suma de 1.500 euro, dandu-i asigurări că o va scăpa de dosarul penal și că ar avea influență asupra persoanelor abilitate în eliberarea unui buletin de analiză care, de data aceasta, ar fi trebuit să fie unul negativ. În cursul noptii de 28/29 ianuarie, în jurul orei 01.00, agentul de poliție a fost prins în flagrant, de către procurorul de caz și ofițerii DGA Mehedinți, având asupra sa suma de 1.500 euro, care îi fusese remisă de către conducătoarea auto. Bani fuseseră numerotați de către procuror și ofițerii DGA, ” a declarat pentru “Actual Mehedinți”, Gheorghe Ciocan, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți

Agentul de poliție a fost reținut, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să se ia măsurile legale, care se impun în continuare.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze