Connect with us

Regiunea Sud-Vest

LUCAS, UN BĂIEȚEL DE DOI ANI, BOLNAV DE AUTISM ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU

Doi părinți din Drobeta Turnu-Severin cer sprijin pentru băiețelul lor, în vârstă de doi ani bolnav de autism. Lucas a fost depistat cu această afecțiune recent iar părinții săi au făcut sacrificii mari pentru a se muta în Timișoara, unde au găsit tratamentul potrivit pentru micuțul lor luptător. 

Cu toate acestea, familia se confruntă acum cu o situație dificilă, deoarece tatăl copilului a rămas recent fără loc de muncă și nu mai poate susține financiar terapiile esențiale pentru evoluția lui Lucas.

Rezultatele terapiei sunt deja vizibile, iar pentru a continua progresul, Lucas are nevoie de sprijin. Materialele de lucru și terapia continuă generează costuri lunare semnificative, iar orice contribuție contează în asigurarea unui viitor mai bun pentru micuțul luptător.

Fii parte din povestea lui Lucas și adu o rază de speranță în viața sa! Contribuțiile pot fi făcute prin conturile afișate mai jos:

Nume titular: Udrea Denisa

Cont: RO97 BRDE 260S V677 1530 2600

Moneda: RON

Revolut: @denisabmql

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze