Connect with us

Administrație

CONTRACTUL DE PROIECTARE ȘI EXECUȚIE PENTRU REABILITAREA PAVILIONULUI ADMINISTRATIV A FOST SEMNAT

A fost semnat contractul pentru proiectarea și executarea renovării energetice a fostului cămin studențesc, destinat să devină noul Pavilion Administrativ. Proiectul amplu include refacerea fațadelor, înlocuirea tâmplăriei, modernizarea rețelelor de agent termic și apă caldă menajeră, precum și instalarea de panouri fotovoltaice pentru o eficiență energetică sporită.

Revitalizarea cuprinde, de asemenea, reconfigurarea instalațiilor electrice, înlocuirea obiectelor sanitare cu tehnologie LED și reabilitarea sistemului de canalizare interioară. Pavilionul va fi echipat cu sisteme avansate de detecție și alarmare la incendiu, precum și un sistem de supraveghere video.

Amenajarea spațiului din jur nu este neglijată, având în vedere că se vor reface aleile și se va crea o parcare generoasă de 600 mp.

La finalul acestui proiect, Pavilionul Administrativ va fi una dintre cele mai moderne clădiri din Drobeta Turnu Severin și va deveni sediul instituțiilor subordonate Consiliului Județean Mehedinți: DGASPC, Direcția Geoparc Platoul Mehedinți, Centrul Cultural “Nichita Stănescu”, CJRAE și Direcția Publică Comunitară Județeană de Evidență a Persoanelor Mehedinți,” a transmis Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți

Cu finanțare din Programul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul Renovării, Operațiunea Renovare Energetică Moderată a Clădirilor Publice – Autorități Locale, gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, proiectul este susținut și de bugetul județului. O transformare ce va consolida infrastructura și eficiența energetică a orașului nostru.

Valoarea lucrărilor este de 13.476.897 lei, fără TVA, constructorul având un termen de 5 luni pentru proiectare și 12 luni pentru finalizarea lucrărilor.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze