Connect with us

Restart News

BĂRBAT CU AFECȚIUNI PSIHICE, DISPĂRUT DE ACASĂ. FRATELE SĂU A ALERTAT POLIȚIA

Un bărbat de 44 de ani din Mehedinți, cunoscut cu afecțiuni psihice a dispărut acum câteva săptămâni de acasă. El locuia în satul Godeanu  împreună cu fratele său, cel care i-a și semnalat dispariția, acum trei zile. Potrivit poliției, bărbatul ar fi plecat voluntar de la domiciliu și nu este prima dată când face acest lucru.

La data de 15 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Izvoru Bîrzii au fost sesizați de un bărbat din comuna Godeanu, județul Mehedinți, cu privire la faptul că fratele său Dragomirescu Viorel, de 44 ani, a plecat de la domiciliu, în ziua de 28.12.2023 și nu a mai revenit. Din verificări s-a stabilit că tânărul a plecat voluntar de la locuința situată în satul Godeanu, comuna Godeanu, jud. Mehedinți, nu este la prima plecare și suferă de afecțiuni psihice,” transmite IPJ Mehedinți 

La momentul plecării bărbatul purta pantaloni de trening de culoare neagră, geacă albastră și pantofi din piele de culoare maro.

Semnalmentele persoanei dispărute: 1,70 m, aproximativ 60 kg, brunet, ochi căprui.

Persoanele care pot oferi detalii cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apele SNUAU 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze