Connect with us

Regiunea Sud-Vest

TRAFIC ÎNGREUNAT PE CENTURA OCOLITOARE A SEVERINULUI. FERMIERII CONTINUĂ PROTESTELE 

Fermierii  din toată țara continuă protestele.  Luni dimineața, aceștia au continuat protestul, exprimându-și nemulțumirile față de accizele mari la motorină, prețurile RCA și schimbările legislative care afectează afacerile lor. Pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta-Turnu Severin s-a circulat cu dificultate în această dimineață.

Estimăm însă că și astăzi vor continua protestele transportatorilor și fermierilor și se va circula cu viteză redusă în multe zone ale țării, în special pe centurile marilor orașe, îndeosebi pe centura capitalei, unde traficul a fost îngreunat în ultimele zile, de când au început manifestațiile. La această oră mai multe autocamioane se află staționate în localitatea Afumați, pe DN 2, banda 1 a sensului de mers către București, cu intenția de a se deplasa pe timpul zilei către capitală”, a transmis Centrul Infotrafic.

Astfel de proteste au avut loc în ultimele zile de la Constanța până la Timișoara, Lugoj sau Nădlac. Negocierile de la Guvern, care au durat cinci zile, au ajuns la un impas, cu protestatarii respingând concluziile și cerând soluții concrete la problemele care afectează sectorul agricol. 

Marcel Boloș, reprezentantul Guvernului, a acceptat șase dintre revendicările fermierilor, dar a menționat că unele aspecte necesită discuții suplimentare cu Comisia Europeană.

Este de așteptat ca protestele să continue până când revendicările fermierilor vor primi un răspuns concret din partea autorităților.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze