Connect with us

Administrație

POLEIUL A CREAT PROBLEME LA DROBETA-TURNU SEVERIN. SITUAȚIA A FOST REMEDIATĂ, LA ACEASTĂ ORĂ SE CIRCULĂ NORMAL

În această dimineață începând cu ora 04:00, Primăria Municipiului Drobeta-Turnu Severin a luat măsuri urgente pentru a face față situației dificile cauzate de polei. Problemele au început să apară pe majoritatea arterelor, iar echipele de intervenție au acționat inițial, pe străzile mari, intens circulate iar ulterior au extins intervenția și pe arterele secundare.

De la ora 04:00 de dimineață am intervenit cu materiale antiderapante. Am avut probleme cu poleiul care s-a instalat pe străzi, am intervenit inițial pe arterele mari, intens circulate, ulterior am intrat și pe celelalte străzi. Este o situație dificilă, operatorul lucrează, în acest moment acționăm cu mașinile care împrăștie material antiderapant, facem apel și la șoferi să circule cu prudență,” a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin.

Primăria Municipiului Drobeta-Turnu Severin dispune de 15 utilaje și un stoc de materiale antiderapante de aproximativ 500 de tone de sare și 300 de metri cubi de nisip.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze