Niciun comentariu

TÂNĂRUL BĂTUT A REFUZAT SĂ DEPUNĂ PLANGERE ÎMPOTRIVA AGRESORILOR

Incidentul de noaptea trecută, de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu din Severin, se pare că s-a iscat spontan. După ce un tânăr de 29 de ani a fost bine bătut și lăsat să zacă în stradă, acesta a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin pentru îngrijiri medicale. Bărbatul era beat și a refuzat să depună plângere împotriva celor care l-au bătut.

” La data de 07 ianuarie a.c., ora 00.58, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată cu privire la faptul că pe bulevardul Tudor Vladimirescu, în fața unei săli de jocuri, o persoană ar fi agresată de un grup de tineri.La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică ocazie cu care, în urma cercetărilor efectuate, au identificat un tânăr de 29 de ani, din comuna Șimian, aflat în stare de ebrietate, ce ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane. Persoană vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, declară IPJ Mehedinți.

Poliția a deschis un dosar penal, însă, victima nu dorește să spună de cine a fost agresat. Cel mai probabil, tânărul agresat, nu este pentru prima dată implicat în astfel de conflicte.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: Bataie Severin, Bătut în mijlocul străzii, drobeta-turnu severin

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed