Niciun comentariu

GRAV ACCIDENT, 3 PERSONE RĂNITE, UNA A DECEDAT

Un accident grav a avut loc în această dimineață, pe raza localității Corlățel, Mehedinţi. Două autoturisme s-au ciocnit violent, pasagerii auto au rămas încarcerați. Două persoane, au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin. Din nefericire, una dintre victime, și-a pierdut viața în accident. Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru aceasta.

” În această dimineață, două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Vânju Mare au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs între două autoturisme, pe raza localității Corlățel. Pentru acordarea primului ajutor medical, la locul evenimentului au fost direcționate și două echipaje SAJ.În urma accidentului, în care au fost implicate 3 persoane, două victime au rămas blocate și a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea acestora.Cu ajutorul accesoriilor din dotare, salvatorii au descarcerat cele două victime.Din nefericire, una dintre victime nu prezenta semne vitale și a fost declarată decedată de către medicul SAJ, după efectuarea fără succes a manevrelor de resuscitare. Celelalte două persoane implicate în accident au fost transportate cu politraumatisme la Unitatea de Primiri Urgențe Drobeta Turnu Severin de către echipajele SMURD și SAJ. Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului”, transmite ISU Mehedinți.

Se continuă cercetările la locul accidentului, pentru a se descoperi cui îi aparține vina pentru producerea acestei tragedii.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: Accident mortal Corlățel

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed