Connect with us

Entertainment

ÎNTÂLNIRE A IUBITORILOR DE MOTOARE ȘI ADRENALINĂ, ÎN MEHEDINȚI, LA PENSIUNEA STEAUA MUNȚILOR ISVERNA

Județul Mehedinți a devenit atractiv pentru turiști prin frumusețea naturii, oferindu-le amintiri de neuitat. O zonă superbă care merită vizitată este zona de munte, iar Pensiunea Steaua Muntilor Isverna, nu trebuie ratată. Este un așezământ pitoresc, unde invitații sunt primiți cu multă căldură și o atmosferă de vacanță. Cei care doresc să se relaxeze la final de săptămână, sau să-și administreze puțină adrenalină, o pot face la evenimentul organizate de gazde, în luna decembrie.

” Weekendul următor, 15-17 decembrie, vom fi gazda celei mai mari întâlniri din Oltenia a iubitorilor de motoare și natura!”Isverna Tour” va aduce în Mehedinți campionii din 2019-2023 si cei mai buni rideri din Romania cu ocazia Christmas Tour!Noul Polaris RZR 2.0 Turbo 2024 si noul Maverick Turbo R vor fi disponibile la test drive,alaturi de alte 80 de atv-uri implicate in aceasta iesire in natură.Timp de trei zile,distracția și tradiția vor fi la ele acasă alaturi de acesti minunati iubitori de adrenalina!”, este mesajul prin care suntem invitați la distracție.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze