Connect with us

Restart News

UN TIR RĂSTURNAT ÎN ȘANȚ, PE RAZA LOCALITĂȚII RECEA

Pompierii mehedințeni au fost alertați în această dimineață pentru a interveni la un accident, în comuna Punghina, sat Recea. Un TIR s-a răsturnat în șanț, după ce șoferul a pierdut controlul mastodontului.

În cursul acestei dimineți, un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Vânju Mare a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, la un accident rutier produs pe DN 56A, pe raza localității Recea, unde un autotren s-a răsturnat în afara părții carosabile. La sosirea pompierilor, o persoană conștientă se autoevacuase și a refuzat evaluarea medicală.Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la autotrenul implicat în accident”, transmite ISU Mehedinți.

În ultimele zile o serie de accidente rutiere au avut loc pe raza județului Mehedinți, unele dintre ele, cu morți. Se recomandă șoferilor să circule prudent în această perioadă, să țină cont de condițiile de iarnă, să își echipeze corespunzător vehiculele și să respecte regulile de circulație în trafic.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze