Niciun comentariu

ÎNTRUNIȚI PENTRU ASIGURAREA SALARIILOR ȘI A INVESTIȚIILOR, CONSILIERII PNL AU VOTAT ÎMPOTRIVĂ

O ședință extraordinară a fost convocată la Consiliul Județean Mehedinți, pentru a asigura sumele necesare plății salariilor angajaților din aparat și instituțiile din subordine.

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean Mehedinți de astăzi, s-au alocat sumele primite de UAT Județul Mehedinți, prin Hotărâre de Guvern, din fondul de rezervă bugetară prevăzut în bugetul de stat pentru anul 2023. Este vorba despre 15 081 000 lei care au fost alocați pentru plata salariilor pentru aparatul de specialitate și instituțiile subordonate, dar și pentru achitatea contribuțiilor restante”, declară președintele CJ Mehedinți.

Din totalul sumei alocate de Guvern pentru UAT Mehedinţi, s-au dat bani și către primăriile „uitate” inițial. Este vorba de acele primării ale căror primari și-au arătat intenția de a părăsi PNL, pentru a se alatura echipei PSD. Probabil, din frustrare, cineva a hotărât să îi pedepsească, tăindu-le fonduri care le foloseau în proiectele de dezvoltare pentru comunitate. Tot din frustrare și nepăsare, căci vorbim de salariile unor oameni care au muncit, chiar în luna decembrie, înaintea sărbătorilor de iarnă, Consilierii Județeni PNL au votat ” ÎMPOTRIVĂ”.

” Totodată, parte din bani a fost alocată către mai multe unități administrativ teritoriale care nu au primit bani, direct, prin Hotărâre de Guvern, pentru susținerea programelor de dezvoltare locală și a proiectelor de infrastructură care necesită cofinanțare.În cadrul ședinței, toate grupurile de consilieri au votat “pentru”, cu excepția grupului PNL care a votat “împotrivă””, a declarat Aladin Georgescu.

Toți angajații Consiliului Județean Mehedinți și ai instituțiilor subordonate își vor primi la timp salariile, iar cele 9 primării din județ își pot continua proiectele începute, grație votului dat de Consilierii Județeni PSD, PMP și PRO ROMÂNIA.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: PNL ÎMPOTRIVĂ, Ședință Consiliul Judeţean Mehedinți

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed