Connect with us

Restart News

GRAV ACCIDENT ÎN COMUNA PUNGHINA, DOUĂ PERSOANE ȘI-AU PIERDUT VIAȚA

Accident în comuna Punghina, la Recea, între un autoturism și un TIR. Două persoane care se aflau în autoturism au decedat. Ajunși la fața locului, salvatorii nu au mai putut face nimic.

Cu puțin timp în urmă, două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Vânju Mare au intervenit cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs pe DN56 A, localitatea Recea. În urma accidentului ce a avut loc între un autotren și un autoturism, două victime au rămas blocate în autoturism și a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea acestora.Din nefericire, victimele nu prezentau semne vitale și au fost declarate decedate de către echipajul SAJ. Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului”, transmite ISU Mehedinți.

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru cele două persoane încarcerate în autoturism. Acestea și-au pierdut viața. Rămâne acum, ca în urma cercetărilor, să se stabilească din vina cui s-a produs tragedia.

sursa foto: ISU Mehedinți

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze