Connect with us

Administrație

REALIZAREA PLANULUI DE AMENAJARE A TERITORIULUI JUDEȚULUI MEHEDINȚI

A fost semnat contractul pentru elaborarea/actualizarea documentației de amenajare a teritoriului județului Mehedinți, de către președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Planul se realizează în cadrul unui proiect finanțat prin PNRR, cu o valoare de 230 000 euro, Consiliul Județean Mehedinți fiind printre singurele 5 instituții similare din țară care au primit finanțare pentru acest obiectiv.Documentația ce se va realiza va corela datele demografice și specificul județului Mehedinți cu Planul de Amenajare a Teritoriului național și Planul de Amenajare a Teritoriului Zonal, dar și cu programele guvernamentale sectoriale, Strategia de Dezvoltare a Județului Mehedinți și alte programe de dezvoltare”, a declarat Aladin Georgescu.

Planul de Amenajare a Teritoriului Județului are un rol important pentru investiții, turism și dezvoltarea unitară a județului și urmează să fie elaborat în termen de 12 luni.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze