Connect with us

Regiunea Sud-Vest

ELIBERAREA DOCUMENTRLOR DE LA RAR SE VA FACE CU PROGRAMARE

Documentele de la RAR se vor obține din 15 noiembrie doar pe baza unei programări, după ce Registrul Auto Român a introdus acest sistem. Dacă până acum, programarea se făcea pentru depunerea documentelor, acum e valabil și pentru eliberare.

Noutatea se aplică și Cărții de Identitate a vehiculului și redobândirii talonului suspendat. Redobândirea certificatului de înmatriculare, duplicatul şi înlocuirea Cărţii de Identitate a vehiculului se pot obţine, din 15 noiembrie, doar pe baza unei programări prealabile, informează Registrul Auto Român (RAR).

„Începând cu data de 15 noiembrie 2023, verificările necesare pentru redobândirea Certificatului de Înmatriculare reţinut la controlul tehnic în trafic, eliberarea duplicatului şi înlocuirea Cărţii de identitate vor necesita programare prealabilă. Prin urmare, nu vă mai puteţi prezenta la reprezentanţele RAR fără ca înainte să intraţi pe site-ul specific, la secţiunea Programări, sau să sunaţi la numărul de call-center 021/9672 şi să obţineţi un număr de programare RAR vine în întâmpinarea clienţilor prin suplimentarea numărului de locuri disponibile în vederea programărilor, astfel încât intervalul de aşteptare să fie cât mai scurt”, se arată într-un comunicat de presă al RAR.

Introducerea sistemului de programări este menită să reducă timpii de aşteptare de la intrarea în curtea reprezentanţelor RAR până la preluarea vehiculelor de către inginerii de pe linie.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze