Connect with us

Restart News

13, o zi cu noroc pentru o studentă

Pe data de 13 noiembrie, în Drobeta Turnu Severin, un cetățean a găsit un portofel. Acesta a alertat echipajul de Jandarmerie despre descoperirea unui portofel în apropierea Școlii Generale nr.15. După inventarierea conținutului, s-a constatat că portofelul îi aparținea unei studente la Medicină și conținea o sumă semnificativă de bani, documente personale și carduri.

“După ce s-a inventariat conținutul portofelului în prezența cetățeanului, jandarmii au constatat că înăuntru se afla suma de 420 lei, documente personale, legitimație și carnet de student, bilete de tren și mai multe carduri. În scurt timp, a fost identificată proprietara portofelului căreia i-au fost restituite bunurile pierdute.”, a transmis Inspectoratul Județean de Jandarmerie Mehedinți.

Astfel, o zi considerată ghinionistă, 13, s-a transformat într-un moment de noroc pentru studenta care și-a recăpătat portofelul, datorită implicării prompte a cetățeanului și a echipajului de jandarmi.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze