Connect with us

Restart News

O TÂNĂRĂ DIN MEHEDINȚI, URMĂRITĂ INTERNAȚIONAL, PRINSĂ DE POLIȚIA DE FRONTIERĂ

O mehedințeancă  în vârstă de 30 de ani, cu mandat european de arestare pentru infracțiuni împotriva proprietății a fost prinsă, astăzi, la Punctul de Trecere al Frontierei, la Porțile de Fier I.

“În data de 04.11.2023, ora 16.33, în P.T.F. Porțile de Fier I s-a prezentat la controlul de frontieră pentru a intra în țară o persoană de sex feminin, cu domiciliul în județul Mehedinți. Femeia, în vârstă de 30 ani se afla ca pasager într-un autoturism înmatriculat în Italia. La controlul de frontieră s-a constatat că persoana figurează cu mandat european de arestare pentru infracțiuni împotriva proprietății, alertă introdusă de autoritățile din Republica Cehia.”, a transmis Poliția de Frontieră, Mehedinți.

Femeia a fost predată echipei operative din cadrul Serviciului Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți , pentru a fi luate măsurile legale necesare.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze