Connect with us

Regiunea Sud-Vest

UN TÂNĂR DE 29 DE ANI A MURIT, DUPĂ CE A INTRAT CU VEHICULUL ÎNTR-UN PODEȚ

Tragicul accident s-a produs pe DN 56 A, la Maglavit, drumul național care leagă cele două județe, Mehedinți și Dolj. Un tânăr de numai 29 de ani și-a pierdut viața, pentru un moment de maximă inconștiență. Acesta a furat o autoutilitara din localitatea Galicea Mare și a pornit la drum, fără a avea însă, permis de conducere. A pierdut controlul vehiculului și a sfârșit prin a se izbi de un podeț, apoi, de un stâlp. Impactul i-a fost fatal tânărului.

” La data de 04 noiembrie a.c., ora 03.27, poliţiştii Poliției Municipiului Calafat au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 56 A, în comuna Maglavit.Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un tânăr de 29 de ani, din comuna Galicea Mare, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 56 A, către municipiul Calafat, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, în condiții ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, lovind un podeț și un stâlp de lemn situate în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul tânărului.Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în noaptea de 04 noiembrie a.c., tânărul ar fi sustras autoutilitara din localitatea Galicea Mare, conducând până în localitatea Maglavit, unde a avut loc evenimentul rutier. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și furt în scop de folosință, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul „, transmite IPJ Dolj.

Viața tânărului s-a sfârșit la numai 29 de ani, din propria-i inconștiență.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze