Connect with us

Restart News

O CASĂ DIN ORȘOVA A LUAT FOC, UN BĂRBAT DE 65 DE ANI A AJUNS LA SPITAL

Un incendiu puternic a izbucnit la o casă locuită din Orșova, Mehedinți, în urma unui scurtcircuit electric. În casă se afla un bărbat, de 65 de ani, care a suferit arsuri la cap și membre. Acesta a fost transportat de urgență la spital. Pompierii s-au luptat cu flăcările și au reușit să scoată din locuință 5 butelii de gaz, care ar fi putut produce o tragedie.

Noaptea trecută, trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Orșova au intervenit, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit în municipiul Orșova. Pompierii militari au lichidat incendiul, care se manifesta la una dintre camere și un hol, pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați. În timpul intervenției, aceștia au extras din casă cinci butelii pentru aragaz, înlăturând astfel pericolul de explozie.Salvatorii au acționat și pentru acordarea îngrijirilor medicale unei victime, un bărbat în vârstă de 65 de ani, care a suferit arsuri la nivelul capului și a membrelor superioare. Ulterior, acesta a fost transportat de către echipajul SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Orșova.Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurtcircuit electric”, transmite ISU Mehedinți.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze