Connect with us

Restart News

O MAȘINĂ RĂSTURNATĂ, DOUĂ VICTIME AU AJUNS LA SPITAL

Accident seara trecută pe raza localității Ciochiuța, județul Mehedinți, o mașină s-a răsturnat în șanț. În mașină se aflau două persoane, care ulterior, au ajuns la spital.

” Seara trecută, două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Strehaia au intervenit cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs pe raza localității Ciochiuța, unde un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. La locul evenimentului a fost direcționat și un echipaj SAJ. La sosirea pompierilor, două persoane conștiente fuseseră extrase din autoturism de către ceilalți participanți la trafic. Victimele au fost evaluate de către echipajele SMURD și SAJ, ulterior fiind transportate la spital. Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la autoturismul implicat în accident „, transmite ISU Mehedinți.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze