Niciun comentariu

ASFALT ÎN MUNICIPIUL ORȘOVA, CONDIȚII DECENTE DE TRAFIC

Unul dintre cele mai frumoase orașe dunărene, municipiul Orșova, a cunoscut în ultimii ani o amplă asfaltare a străzilor. De la câștigarea unui nou mandat de primar, Marius Stoica a reușit să modernizeze 40 de artere circulate.

” A început asfaltarea celei de-a 40 a stradă din municipiul Orșova decând sunt primarul acestei localități. După o așteptare de o viață, nea’ Ion „Șurub”, așa cum îl știe toată lumea, mulțumește lui Dumnezeu pentru că a trăit să poată vedea Strada Grațca asfaltată! Nea’ Nică Paloș cel mai vechi locatar al acestei străzi, entuziasmat peste măsură spunea că nu credea că această stradă va fi asfaltată vreodată și că își pierduse speranța din moment ce niciun primar, până acum, nu făcuse nimic pentru ei. Așteptarea a luat sfârșit dragii mei, visele pot deveni realitate dacă credem cu adevărat în ele, așa cum eu cred! Să vă dea Dumnezeu sănătate să vă puteți bucura de ele!”, a declarat Marius Stoica.

Populația orșoveană se poate bucura de condiții normale de trai, chiar dacă nu credea că acest lucru se va întâmpla prea curând. Pe lângă locuitorii zonei, și turiștii au nevoie de drumuri asfaltate și un trafic decent.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: marius stoica, modernizare drumuri, orsova

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed