Connect with us

Restart News

BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ ÎN MEHEDINȚI

În data de 27 octombrie, începând cu ora 10, cetățenii din Drobeta Turnu Severin, dar și din județ, sunt așteptați să participe la Bursa Locurilor de Muncă. Cei interesați sunt așteptați la Centrul Regional de Formare Profesională din Drobeta-Turnu Severin, de pe strada Serpentina Roșiori, numărul 1. 

65 de angajatori vor aduce în atenția cetățenilor 454 de locuri vacante. Aceștia vor prezenta o gamă variată astfel încât cei interesați să poată alege în funcție de calificările lor. De asemenea, cei interesați sunt rugați să se prezinte la această activitate într-o ținută corespunzătoare și să aibă asupra lor câteva CV-uri pentru a le putea lăsa angajatorilor. De precizat este faptul că, până miercuri, vor mai fi contactați angajatori în vederea atragerii unui număr cât mai mare.”, a transmis Sorin Marinescu, purtător de cuvânt AJOFM Mehedinți.

De asemenea, în ceea ce privește locurile de muncă vacante, există în total 243 de locuri de muncă vacante, dintre care cele mai multe, în număr de 66, sunt destinate muncitorilor necalificați în alte domenii de activitate. De asemenea, se organizează și cursuri de calificare/recalificare pentru următoarele meserii: agent de securitate, îngrijitor spații verzi, femeie de serviciu și instalator instalații tehnico-sanitare și gaze.

Persoanele care nu locuiesc în municipiul Drobeta-Turnu Severin și nu și-au găsit încă un loc de muncă, se pot prezenta la cele cinci puncte de lucru ale Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă din Mehedinți. Acestea sunt localizate în Orșova, Strehaia, Baia de Aramă, Vânju Mare și comuna Cujmir.

Continuă să citeşti
2 Comments

2 Comments

  1. Margareta Drăgușin

    26 octombrie 2023 at 13:06

    Un loc de munca în Vinju Mare

  2. Danut

    16 martie 2024 at 0:47

    Ce trebuie să fac vă rog să mă angajez ași vrea la Cujmir

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze