Connect with us

Restart News

PRINȘI DE JANDARMI ÎN TIMP CE CONSUMAU DROGURI

Patru bărbați, între 21 si 32 de ani, au fost depistați de jandarmi, acum două zile, în timp ce consumau și aveau asupra lor pliculețe cu materie vegetală, care s-au dovedit a fi droguri. Bărbații au declarat că nu cunosc persoana de la care au achiziționat drogurile.

„Două infracțiuni cu patru autori, privind deținerea și consumul de substanțe interzise, constatate de jandarmi în mai puțin de 24 de ore, în apropierea Complexului Licee din municipiul Drobeta Turnu Severin. Faptele au fost reținute în sarcina a patru bărbați, cu vârste între 21 si 32 de ani, care au fost depistați de jandarmi în timp ce consumau și aveau asupra lor pliculețe cu materie vegetală, care s-au dovedit a fi substanțe interzise. Cei patru au declarat oamenilor legii că au achiziționat materia vegetală pentru consum propriu de la persoane pe care nu le cunosc.

Pe numele celor în cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare, pe care le-au înaintat organelor competente în vederea continuării cercetărilor”, potrivit Jandarmeriei Mehedinți.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze