Connect with us

Sistem Bolnav

DECLARAȚII HALUCINANTE ALE LUI ADRIAN CICAN, DEMNE DE BĂLĂCEANCA

Un mesaj postat pe rețele de socializare de către managerul Spitalului Municipal Orșova, Adrian Cican, depășește cu mult limitele morale și legale. De la șoc și groază, cum ne-a obișnuit în mod constant, acesta a trecut la terorism și extremism.

Pe pagina personală de facebook, apare o comparație de-a dreptul halucinantă, de om care nu se află în toate facultățile mintale, despre grupările Hamas și Hezbollah din Orșova, făcând trimitere la primarul Marius Stoica, consilierii PSD și PRO ROMÂNIA.

Într-o poveste bolnavă, țesută în paralel cu ceea ce se întâmplă în Israel, unde mor mii de oameni uciși de cele două grupări, Hamas și Hezbollah, Cican transpune teroarea de acolo, în peisajul Orșovean, atribuind numele și faptele unor teroriști, dușmanilor politici și administrativi ai „Terminatorului”, cum se autointitulează.

Postarea este una reală, deși, conținutul ei pare ireal. Cunoscut drept un tip conflictual peste limită, reacțiile exagerate ale acestuia nu mai surprind, însă, pe nimeni. Și când credeam că le-am văzut pe toate, apare „bomba”.

Cu siguranță, această ultimă declarație îl plasează pe Cican, din potențial candidat la primărie, într-un potențial candidat la Bălăceanca.

sursa foto: captură facebook Adrian Cican

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze