Connect with us

Restart News

STRIGĂT DE AJUTOR PENTRU ALEX

Alex are nevoie de ajutorul nostru! La doar 4 ani, viața la pus la încercare. Suferă de tetrapareză spastică și are nevoie de o intervenție chirurgicală pe care o poate realiza la Chișinău, doar cu ajutorul oamenilor cu inimă mare. Părinții acestuia au nevoie sa strângă suma de 4000 de euro ca să-i ofere lui Alex o șansă la o viață normală. 

Cu un zâmbet mare și speranța unei vieți mai bune, ne-a întâmpinat Alex, un băiat în vârstă de patru ani. Mama acestuia face apel către oamenii cu suflet mare deoarece, pentru a-l ajuta pe Alex, are nevoie de o sumă destul de mare de bani. Băiețelul ei, născut prematur, suferă de tetrapareză spastică, o boală care îl împiedică să meargă. 

S-a născut cu o problemă, mai precis tetrapareză spastică. Am depistat-o la 11 luni, nu mergea, nu se întorcea de pe o parte pe alta, nu stătea în șezut. Am mers mai departe, București, Oradea, Timișoara, pentru a efectua  investigații. Mai mult decât atât, la două luni de la naștere, a fost operat la ochișor pentru că a avut început de dezlipire de retină, a fost un copil încercat de viață. Totuși, ne-am găsit speranța la Chișinău. Acolo Alex poate să aibă parte de o intervenție pe musculatură. Dar pentru asta avem nevoie de ajutor din partea oamenilor.”, a declarat Țănăcui Ionela, mama lui Alex.

Familia are 4 membri. Aceștia locuiesc în chirie, așa că le este destul de greu în ceea ce privește cheltuielile. Mama nu lucrează deoarece se ocupă de creșterea celor mici, iar tatăl este nevoit să întrețină financiar toată familia. 

De asemenea, Alex are un frățior, David, în vârstă de 6 luni. Acesta adoră să se joace împreună, așa că operația asta ar fi șansa lui să se joace orice atunci când va crește fratele lui. 

Cei care doresc să îl ajute pe Alex, o pot face prin transferarea unei sume în contul bancar al familiei. 

RO31BTRLRONCRT0491756701: Țănăcui Mihăiță Marian

Continuă să citeşti
1 Comment

1 Comment

  1. Manofu Valentina

    13 octombrie 2023 at 21:21

    Donez

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze