Connect with us

Politică

SENATOAREA STELA FIRU, IPOCRITA DE LA CEAS DE SEARĂ

Reacții la cald din partea conducerii PNL Mehedinți, senatoarea PNL, Stela Firu, pune la zid primarii care părăsesc barca găurită a formațiunii. Gândindu-se, probabil, la propriul interes, acela de a mai prinde un mandat în Senatul României, pe un salariu adunat cu suma forfetară de aproape 40.000 lei, distinsa vorbește cu seninătate, într-o emisiune la o televiziune locală, despre „cum îi poate lua puterea de cap pe cei care ajung în funcții”.

Ipocrizia doamnei nu cunoaște limite, ținând cont de puterea pe care și-a exercitat-o în PNL, făcând din mofturile sale, un front de luptă cu toți cei care nu-i cântau în strună. Ajunsă senatoare cu voturile primarilor PNL, căci în comunități, primarul este cel care deschide listele și votul, apropiata sfătuitoare a lui Virgil Popescu uită că nu are 100 de voturi în tolba sa.

Ca un adevărat bărbat și lider de partid, șefuțul ei, Viril, o trimite pe frontul de luptă, pentru a critica deciziile celor care s-au săturat să fie batjocoriți de neica nimeni de pe-acolo. Decât să critice susținătorii, mai bine ar explica de unde a adunat atâtea averi într-un timp atât de scurt, căci declarațiile de avere, ne lasă cu gura căscată, pe noi, muritorii de rând.

Interesul, poartă fesul, dar pentru unii, a ajuns să poarte o pălărie prea mare, în cazul doamnei. Strălucește mică stea, căci alt mandat nu vei avea!

sursa foto: captură Terra Sat

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze