Connect with us

Restart News

UN POMPIER MEHEDINȚEAN A SALVAT PATRU PERSOANE, DINTR-O MAȘINĂ CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI

Ieri după-amiază, două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, pe raza localității Hinova. 

Până la sosirea forțelor de intervenție,  plt.adj șef Cîmpianu Daniel, aflat în timpul serviciului, a sărit imediat în ajutor conducătorului auto și a celor trei pasageri din autoturism.

Acesta a observat fumul dens și flăcările care izbucniseră la o mașină aflată în trafic. Fără a sta pe gânduri, a acționat rapid, utilizând două stingătoare disponibile pentru a stinge incendiul înainte ca acesta să se extindă și să pună în pericol viața și bunurile cetățeanului.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la compartimentul motor. Acesta a fost lichidat în limitele găsite, pagubele fiind limitate datorită intervenției cadrului militar.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze