Niciun comentariu

A FOST INAUGURATĂ CEA MAI MARE CANTINĂ DIN DROBETA-TURNU SEVERIN

Elevii Liceului Tehnologic Domnul Tudor din Drobeta-Turnu Severin beneficiază de astăzi de o cantină modernizată, cu dotări noi.

Zilnic, aici elevii noștri primesc 3 mese calde pregătite cu mult drag! Suntem bucuroși și mândri că am reușit să redeschidem cantina școlii noastre, era extrem de necesar acest proiect, pentru care le mulțumim reprezentanților primăriei și îi mulțumim domnului primar Marius Screciu pentru că ne-a sprijinit în demersul nostru,” declară Loredana Meiță directorul Liceului Tehnologic Domnul Tudor din municipiul Drobeta-Turnu Severin

Și elevii de la alte școli se pot bucura de acum, de mese calde de la cantina liceului Domnul Tudor. Ea are o capacitate de peste 300 de locuri, iar aici poate veni oricine dorește să servească masa de prânz, locația fiind deschisă pentru toată lumea.

Cantina a fost mulți ani închisă, a trebuit să vină un nou manager care să deschidă această locație. Este o clădire extraordinară, cu o capacitate mare, au posibilitatea să facă și evenimente aici, noi i-am ajutat și în continuare îi sprijinim, la fel cum procedăm cu toate unitățile de învățământ din orașul nostru”, a transmis Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin

Cantina liceului a fost reabilitată, dar închisă încă din anul 2007, din cauza unor probleme tehnice. Abia acum, odată cu schimbarea conducerii liceului, problema a fost rezolvată iar cantina a fost redeschisă. 

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: cantina noua, drobeta turnu severin, liceul domnul tudor, primaria drobeta-turnu severin, restartnews

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed