Connect with us

Business

SERVICII MEDICALE DE ÎNALTĂ CALITATE ȘI MEDICI SPECIALIȘTI DE EXCEPȚIE, LA ELIXIR MEDICAL CLINIC

Elixir Medical Clinic a luat naștere din dorința de a acoperi nevoia de servicii medicale de calitate. Clinica le oferă pacienților săi servicii de diagnostic și tratament în mai multe specialități medicale. 

La Elixir Medical Clinic sunt medici de excepție pentru fiecare specializare în parte: cardiologie, ortopedie, endocrinologie, ginecologie, medicină internă, neurologie, ORL, oftalmologie, reumatologie, urologie, pediatrie, dermatologie, chirurgie plastică, medicina muncii, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, chirurgie generală colonoscopie-gastrocopie.

Motivați de pasiunea pentru excelență, dotările din cadrul clinicii Elixir sunt de ultimă generație. În plus, colaborarea strânsa dintre specialiști, permite optimizarea utilizării resurselor tehnologice și profesionale cu obiectivul de a reduce riscul clinic al pacientului și de a îmbunătăți prestația medicală.

Pentru mai informații puteți vizita Clinica Elixir din Bulevardul I.C Brătianu nr.3, în zona Stomatologiei, la numerele de telefon 0772 082 475, 0754 402 519, 0755 698 937, ori pe site la https://elixirmedical.ro/.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze