Niciun comentariu

DRUMURI DIN HUSNICIOARA, ÎN PROCES DE MODERNIZARE

De curând, în comuna Husnicioara s-a deschis șantierul pentru implementarea proiectului “Reabilitare și modernizare drumuri comunale DC 15A, în localitatea Husnicioara și DC 18, în localitatea Bădițești, din comuna Husnicioara, județul Mehedinți”, obiectiv finanțat în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”.

În cadrul vizitei pe care am făcut-o astăzi, l-am felicitat pe primarul Emanoil Crețescu, pentru acest proiect care completează investiția realizată de Consiliul Județean Mehedinți, pentru modernizarea DJ 607 A, investiție ai căror beneficiari sunt în primul rând, locuitorii din Husnicioara. Mă bucur că prin investiția deschisă zilele trecute, locuitorii comunei vor avea un plus de confort și îi doresc mult succes primarului Emanoil Crețescu în implementarea proiectului. Faptul că am implementat proiecte în  aproape toate comunele din județul Mehedinți, este o dovadă că susțin dezvoltarea comunităților indiferent de culoarea politică a primarilor care le conduc!” Transmite Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți

Drumurile ce vor fi modernizate se află de-a lungul satelor Bădițești, Selișteni, Husnicioara și Aluniș. Valoarea totală a proiectului este de 10.991.981,47 lei.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: consiliul judetean mehedinti, drumuri, HUSNICIOARA, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed